lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vähän jännitystä peliin!

Lentokentällä odotellaan lähtöä. Kaikki ei mennyt ihan kuin Strömsöössä mutta jos ne sattumukset tuli kaikki tähän alkuun. Eli siis..

Töissä oli vähän hektistä viime viikko, joten iltaisin oli pää kun haminan kaupunki. Onneksi oli lista, niin sai kerättyä tavaroita kasaan. Petri onnistui vaihtaan liirojakin. Tilasin museopassit, yhden taksikyydin, viestittelin vuokraemännän kanssa, hotellien kanssa, katselin säätiedotuksia...Göremeen luvattiin ukkosmyrskyä, joten ei mitään uutta luvassa. Istanbuliin aurinkoa ja +26. Hyvä, hyvä!!!

Tänään aamupäivästä vielä laskutettiin, tehtiin pari tarjousta ja puoli tuntia ennen lähtöä leikkasin vielä Petrin hiukset. Ettei ihan viime tinkaan jäis. Kalle huomasi vaatteita vaihtaessa, että pitää vielä valita mitä musiikkia ottaa mukaan. Vähän myöhässä aikataulusta pösö alle, minä menin rattiin ja kohti Helsinkiä. Mutta...

Pirkkalan lentoaseman kohdalla Petri olis tarvinnu rahapussiaan ja ehkä jo arvaatte. Ei löytynyt ainakaan meidän autosta!!! Siitä mistä johtui se, että rahapussi jäi kodinhoitohuoneen penkille, on ainakin kaksi toisistaan poikkesvaa teoriaa. Mutta olkoon nyt vaikka mun syy. Ei kun rampista ympäri, takaisin kotiin, rahapussi mukasn ja kaasu pohjassa kohti Helsinki- Vantaata. Ehkä siinä volyymitasokin vähän nousi, mutta sopu saavutettiin ja ollaan kaikki kolme nyt odottelemassa konetta. Kalle hämmästeli, että miten me näin nopeesti tää matka tultiin. Mutta saihan siinä laillisestikin ajaa 120 ja mulla on sakkotili tyhjä. On edelleen.

Tavaraa on taas kohtuu vähän. Ruumaan meni perinteisesti yksi kassi. Painoa oli kyllä peräti 16 kiloa, kun Kallen Nietzsche on niin painavaa asiaa. Nyt pääsee koneeseen!!!

1 kommentti:

  1. Mahtavaa matkaa teille ja ihanaa Pia, että bloggailet taas matkasta :) Päästään mekin käymään reissussa, joka jäisi muutoin tekemättä…Tuo ajonopeus on varmaan "sukuvika", mutta kun kerran sakkotili on tyhjä niin nopeusrajoitusten mukaan oot varmaan ajanut ;D ja varmaan matkasovun kannalta on ihan hyvä todeta, että syy lompakon katoamiseen on sinun, heh. Täällä Skyscanneria seuraan nyt kuin haukka, sillä juhannusviikonlopuksi (pe-ma) "pitäisi" päästä käymään kahdenkeskeisellä reissulla miehen kera. Jos siis siellä matkassa sulla (teillä) juolahtaa idea hyvästä (ja saa olla erilainenkin) vkonloppukohteesta, niin laitahan viestiä.
    terkuin Sanna

    VastaaPoista